Order now!

Welkom bij APfit

Ik vond van vroeg af aan een gezond en balans leven/lichaam zeer belangrijk, dat stimuleerde mij om mijn studiekeuze te bepalen en voort te zetten. Het is een droom dat uitkomt om van mijn hobby een beroep te maken, daarom ben ik zelf ook zeer gedreven op gebied van fitness en om nieuwe ervaringen op te doen. Het is voor mij het meest volwaardigste gevoel om andere mensen verder te helpen met hun dromen en doelen.

 

Het succes om naar een gezond en afgetraind lichaam te streven is niet alleen te wijten aan een goede training en een gezonde levensstijl. Maar ook aan een positieve ingesteldheid.

Bij athletic performance begeleiden wij u ook daarom  op die drie verschillende aspecten. (Training, Nutrition en mental strength) Want enkel het beste is goed genoeg voor de mensen die naar ons komen om hulp!

De topsport vond ik vroeger zelf zeer fascinerend om naar te kijken en om te weten hoeveel begeleiding er bij kwam zien voor als topsporter zulke prestaties neer te leggen. Daarom dat we ook voor “athletic performance” hebben gekozen, om ons eraan doen te herinneren dat iedereen met de juiste begeleiding een atleet kan worden.

red-bg.jpg

Klanten reviews

Het is fijn om met Janic te trainen. Naast het feit dat deskundig is, is hij ook erg toegewijd en betrokken. Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Een aanrader dus!

Timothy A Personal training

Dankzij de begeleiding van Janic ben ik 15 kg afgevallen en is mijn conditie van slecht naar goed gegaan.

Sara V Gewichtsverlies

Fijne trainer, prettige omgeving en zeer fijne begeleiding. Behalen van eigen doelen op eigen tempo. Nu ongeveer een halfjaar bezig en ga er nog steeds met plezier naartoe!

Lisa C Cardio training
red-bg.jpg

APFIT Experience

Naast onze professionele aanpak tijdens de training staan wij u ook bij naast uw trainingen. Bij atletic performance geven we niet enkel om het behalen van uw doelen maar ook om uw U. “ The key to a great body is a great mind”.  Wij geloven erin dat je mentaal sterker kan worden en je dromen kan waarmaken  door in jezelf te geloven en je doelen reeds te visualiseren zoals jij deze wenst te bereiken voor jezelf. “ It’s just a matter of perspective and believing in yourself because SUCCES all depends on the second letter!”

Bij athletic performance zullen onze trainingen  niet alleen leiden naar het fysieke succes maar ook tot een innerlijke succes. Zodat u zowel psychisch als fysiek sterker in het leven staat.

“ The road to athletic greatness is not marked by perfection, but by the ability to constantly overcome adversity and failure. “

red-bg.jpg
Resultaat bij APFIT
0%
Excellente service
0%
Expertise
0%