Order now!

Power Training/ Maximale kracht

Of je nu een professionele Olympic weightlifter, power trainer bent of niet. Recreatief of competitief. Onze trainingsprogramma’s zijn ontwikkeld om onze spieren tot het uiterst te drijven ongeacht u niveau. Onze “max power performance” is wetenschappelijk ontworpen om uw spieren in elke beweging het maximale te genereren in elke contractie: concentrisch, excentrisch en isometrisch. Creëer nu een lichaam uit stalen spieren.

Onze max power performance is ingedeeld in 3 fases die elk unieke "breakout finishers" hebben.

Het max power programma is ontworpen op basis van excentrische belasting, metabolische stress en progressieve overbelasting. Het is de ultieme benadering voor supercompensatie voor maximale kracht. Laat je verbluffen door onze wetenschappelijke benadering op vooruitgangen die verder reiken dan het oog kan zien.

red-bg.jpg

Max power performance program

Pro- breakout finishers | The 3-methods for maximum strength
3 afzonderlijke fases
Breakingpoint
Zwaar excentrieke trainingen kan leiden tot beschadiging van de tensie door gespannen spieren die een stimulans zijn voor weefselherstel en groei.
Excentrische belasting
--> week 1-4
Break up
Biedt een chemische stimulans voor spiergroei die door de meeste lifters onderbenut worden
Metabolische stress
--> week 5-8
Break loose
Biedt een duidelijke prestatie meets door de opeenstapeling van platen zichtbaar bewijs van uw voortgang te laten zijn
Progressieve overbelasting
--> week 9-12
De drie fasen in max power performance program bieden u een stapsgewijze trainingsprogramma om ervoor te zorgen dat u nul fouten en alle winst in de komende 12 weken maakt. Van de excentrische belasting in fase één, ontworpen om je zwakke punten te zoeken en te verbeteren tot de intense metabole trainingen van fase twee tot de laatste maand van de baanbrekende training, waar je helemaal uit barst van overvloed in kracht wegens de progressieve overbelasting.
red-bg.jpg