Order now!

Sport specifieke kracht training

Zoekt u een trainingsprogramma om uw sportprestaties te verbeteren of wilt u zich nog beter voorbereiden op uw sport. Dan is onze “athlete – Supreme performance program” datgene wat je zoekt. Met zijn wetenschappelijke benadering analyseren wij elke training- en wedstrijdprestaties om zo uw vooruitgangen een boost te geven dat verder reikt dan het oog kan zien.

 

Onze AS-program bestaan  uit diverse methodes waarbij een full body screening wordt genomen om alle details en zwakke punten te verbeteren in onze stap voor stap uitgewerkte trainingsprogramma. Laat jezelf verbluffen door onze merkwaardige resultaten en uw zichtbaar verbeterende prestaties.

Voor een foutloze training werken we in 3 fases om naar optimale prestaties te streven en naar een blessuur preventieve training.

Maximum muscle interaction

–>

Build muscle and strength as a power athlete

Develop inter/intra muscularity

–>

Integreren en isoleren

Contrast training

–>

Cardiovasculair improvement

red-bg.jpg

The athlete - Supreme performance program

Unleash your inner athlete
3 afzonderlijke fases
Bewezen op de ultieme proefterreinen
100% wetenschappelijk benaderd
Opleiding van een echte atleet coach
1 Strength and endurance analyse
--> week 1-4
2 Sport specifieke improvement analyse
--> week 5-8
3 Blessuur preventieve analyse
--> week 9-12
Onze AS-program zorgt voor de zelfvertrouwen van een echte top atleet. Het maakt niet uit welke dag, week of maand van het jaar is. Je zult op elk moment er top uitzien en top voelen. Wetend dat je met de beste van de beste kunt spelen, dit is waarvoor het AS-program zorgt!
red-bg.jpg