Order now!

Uithoudingsvermogen

Wilt u in top conditie komen voor een marathon te lopen maar je weet niet goed hoe je eraan moet beginnen of wil je een “ how to start to run” mee doen met top begeleiding die u de beste resultaten verzekerd in een blessuur preventief trainingsprogramma dat stapsgewijs is opgebouwd.

Wat uw doelstelling ook maar mag zijn. Met onze “ max endurance performance program” die gebaseerd is op een wetenschappelijke basis, hebben wij het ideale trainingsschema ontwikkeld dat garant staat voor de beste resultaten. Wij baseren ons op de fysiologische werking van het lichaam en de ontwikkeling van de spieren.

Laat ons u helpen om u terug in top conditie te komen of om uw gezondheid terug op peil te brengen. Onze 12week trainingsprogramma is opgebouwd in 3 fases die u telkens tot supercompensatie leiden.

red-bg.jpg

Max endurance performance program

Pro- acid finishers
3 afzonderlijke fases
Accelerated muscle endurance
1: Extract and expose
--> week 1-4
Enhanced endurance
2: Connect and command
--> week 5-8
Sustained energy
3: Total prestige
--> week 9-12
Onze max endurance performance program is gebaseerd op verschillende methodes om in top conditie te komen zoals “ contrast training, fractioneerde training, HIIT” en vele meer. Wat uw doel ook maar is. Algemene gezondheid of topsport onze trainingsprogramma’s worden aangepast op elk niveau. Zodat het voor iedereen fysiek haalbaar is. Elke training heeft talrijke uitdagingen zodat uw grenzen telkens worden getest en verzet. Uw gezondheid staat bij ons centraal samen met het streven naar een top prestatie.
red-bg.jpg